The Basic Principles Of مزاج
The Basic Principles Of مزاج
Blog Article
با انواع خصوصیات افراد دارای مزاجهای مختلف آشنا شدیم. حال میخواهیم ببینیم آیا این مسئله بر چاقی و لاغری افراد هم اثرگذار است یا خیر؟ بله کاملا درست است. به همین دلیل هم بهتر است قبل از این که رژیم غذایی مناسب برای کاهش یا افزایش وزن خود را شروع کنید، طبع بدنتان را تشخیص دهید.
سوداوی مزاجها افرادی ترسو و مضطرب هستند و از لحاظ روحی عموما بیقراری دارند. از نظر فیزیکی مرتب، منظم و فعال هستند. این دسته افراد، تمایل بیشتری به بیخوابی دارند.
افراد دارای مزاج سرد و تر، باید غذاهای گرم و همچنین خشک بیشتر مصرف کنند. آویشن، بادام کوهی، اسطوخودوس، بادمجان، پیاز و پسته برای این افراد بسیار مناسب است.
زنان عضو این گروه در دوره قاعدگی، افسرده میشوند. تحمل آب و هوای سرد و خشک برای این افراد سخت است. سوداوی مزاجها باید در روز، سه وعده غذا با حجم کم یا متوسط میل کنند.
جالینوس دیگر حکیم بزرگ یونانی، با توجه به نظریات سقراط نظریه اخلاط اربعه را ارائه داد.
يمكنك معرفة مزاج الشخص الآخر عن طريق تركيزك على لغة الجسم وتعبيرات الوجه والصوت. يمكنك ملاحظة إذا كان الشخص يبدو متوترًا أو مسترخيًا، وإذا كان يتحدث بصوت مرتفع أو منخفض، كما يمكنك ملاحظة تعابير الوجه وحركات اليدين التي قد تكشف عن حالته المزاجية.
طب سنتی سینا پردیس مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است.
مواد غذایی دیگر: ماکارونی، لازانیا، ترشی، سرکه، سیر و آویشن
این افراد پوستی گندمگون و سبزه دارند. جنس موهایشان ضخیم و خشک و اغلب به رنگ تیره است و رنگ زبان آن ها متمایل به زرد است. افراد صفراوی فعال و پرانرژی و پر جنب و جوش هستند.
به دلیل تعدیل مزاج، غذاهای تر حالا چه گرم و تر و چه سرد و تر مثل آلو، اسفناج، تخم ریحان و برنج برای افراد خشک مزاج مناسبتر است.
یک روش بسیار موثر و درمان سریع برای افرادی که اضافه وزن بالایی دارند، انجام انواع عمل لاغری از جمله عمل اسلیو معده و جراحی بایپس معده است که از شایع ترین عمل معده میباشند و حتما باید توسط یک متخصص مجرب انجام شود.
ما چهار Mazaj مزاج شامل صفراوی، دموی، سوداوی و بلغم داریم که علم مزاج شناسی به بررسی آنها میپردازد. تشخیص مزاج با استفاده از ویژگیهای ظاهری و عادتها و حالات روحی فرد انجام میشود.
مدیر کل طب سنتی سینا پردیس بلاگ مزاج شناسی یکی از شاخه های طب سنتی در ایران است که به ما در اصلاح سبک زندگی، پیشگیری و درمان بیماری ها کمک می کند.
ابن سینا، حسین (۱۳۶۷). قانون در طب. ج. ۵. ترجمهٔ عبدالرحمن شرفکندی. تهران: انتشارات سروش. ص. ۵۴۶.